За нас

Компанията Силвър Строй ООД е основана през 2010 г. и е специализирана в проектирането и производството на метални халета и всякакви изделия от метал. Разполагаме със собствен модерен цех за обработка на метал и гарантираме на клиентите качество на достъпна цена.

Фирмата е лидер в проектирането и изработката на широка гама метални халета, подходящи за промишлени, търговски и административни дейности. Доверете ни се за Вашата сглобяема къща, павилион, магазин, автомивка и др.

Защо да се спрете на конструкция от метал?

Предимствата на конструкциите от метал никак не са малко. Те позволяват изграждането на сгради с широка основа и осигуряват светло разстояние от повече от 30 метра. Подходящи са за сгради с всякакво предназначение. Този тип строителство е до 30% по-бързо в сравнение с изграждането на традиционни сгради и позволява работа в съкратени срокове за изпълнение.  Например, метална конструкция от 1000 кв. метра може да бъде завършена в рамките на три месеца – срок, в който традиционна сграда би била в първоначален етап от строежа си. Това Ви спестява освен време и високите разходи по строителството на сградата. Монтажът на металните конструкции е в пъти по-евтин, а остатъчният материал е сведен до минимум. 

Допълнително удобство при стоманените конструкции с болтова връзка е възможността металното хале да бъде демонтирано и преместено на друго място. Незаменимо предимство на металните конструкции е, че биха могли да бъдат изработени във всякакви форми и размери – квадратни, правоъгълни, овални, на различна височина и на няколко нива.

Какво Ви предлага Силвър Строй ООД?

Фирмата проектира, изработва и изгражда метални халета, стоманени конструкции, ферми за халета, производствени помещения от метал, метални гаражи, складови помещения. Предлагаме доставка и монтаж на халета, както и демонтаж на метални конструкции от всякакъв вид, както и преместване от едно място на друго. Работим с клиенти от цялата страна в съкратени срокове. Нашите специалисти ще Ви помогнат в избора на най-доброто решение за Вас – ще Ви консултират относно готовите проекти и ще изработят индивидуални проекти по Ваша заявка.