Метални халета

Имате нужда надеждно строителство за Вашия бизнес? Решението са металните халета на „Силвър Строй“. Това е перфектният вариант за всякакъв вид промишлени сгради, складови площи, селскостопански постройки. Предлагаме Ви издръжливи конструкции, бързо строителство и ниски цени. Металните халета са ефективен и икономичен модел за всеки бранш – от големи производствени предприятия до селскостопански бизнес, в комбинация с офис пространства.

Ние имаме сериозен опит в проектирането, дизайна и конструирането на метални халета. Разполагаме с готови проекти, които идеално ще паснат на нуждите Ви. Работим и с размери и проекти на клиента, така че да удовлетворим и най-специфичните желания. Каквото и да е предназначението на сградата, от която се нуждаете, металните халета са Вашият обмислен и разумен избор. Технологията дава възможност за бърз и лесен монтаж, бъдещи разширения и подобрения, ниски разходи за поддръжка и мобилност – демонтажът и преместването на конструкциите са възможни по всяко време при необходимост.

При нас ще намерите и широко разнообразие от термопанели и материали за затваряне на металните конструкции, които ще Ви осигурят различен дизайн и желаната визия. Доверете се на нашия опит в проектирането и монтажа на метални халета и помогнете на бизнеса си да се развива!

Проекти

Реализирани обекти

Видове

Технология

Срокове и гаранции

Довършителни работи

Цени