Беседки и шатри

Натовареният график и дългите работни дни могат да бъдат един от най-стресиращите фактори в съвременния живот, а балансът между задължения и почивка единствено може да Ви осигури необходимото зареждане на сетивата. А какво по-хубаво от отморяващи минути, прекарани в хармонична и красива обстановка?

Затова ние от „Силвър Строй“ Ви предлагаме огромно разнообразие от градинска архитектура, която ще върне доброто Ви настроение и ще Ви даде нови сили да се изправите срещу предизвикателствата. Притежаваме дългогодишен опит в проектирането, дизайна, изработката и монтажа на беседки, шатри и перголи за Вашата градина, междублоково пространство или парк близо до офиса. Проектираме красиви метални конструкции с качествени материали, а за покривните елементи използваме винил, керемиди или хидрофобирани платове.

Изберете от готовите ни модели или се консултирайте с нашите специалисти, ако желаете индивидуален проект с различни цветови комбинации и материали. Предлагаме Ви широка гама модели с разнообразни размери беседки и шатри – кръгли, правоъгълни, многоъгълни, с формата на китайска пагода или в античен стил. Обзавеждането в беседката отново е по Ваш избор – предлагаме разнообразие от модели пейки и маси, както и орнаментиране с ковано желязо. Не се безпокойте за монтажа, дългогодишният ни опит ни дава увереност, че ще намерим съвършеното решение за Вас!