Мебели от метал

Металът в дома, офиса или градината винаги е бил израз на аристократизъм, добър вкус и благосъстояние. Този материал идеално пасва във всякаква обстановка и създава приятна атмосфера на уют и комфорт, а използването му в мебелната индустрия е широко разпространено.

Комбинирането на метал с различни материали като дърво или стъкло, винаги е предпоставка за създаването на изящни мебели с уникален дизайн и естетически качества, които са подходящи както за дома, така и за външните пространства. Затова “Силвър Строй” Ви предлага различни модели заготовки за мебели – кухненски и холни маси, пейки, сепарета и дивани, табуретки, различни аксесоари. Ние държим на дълготрайността и издръжливостта на продуктите, затова използваме висококачествени материали, които обработваме с финес и презицност за съвършен краен резултат.

Изборът е изцяло Ваш – ние Ви предлагаме кухи профили или плътно желязо, ковано желязо във всякакви модели, размери и форми. Бъдете творци на обкръжението си и създавайте уникални пространства със завършен вид. Изработваме всякакви аксесоари за дома и офиса – рамки за огледала и картини, детайли от метал и орнаментация. Нашите специалисти ще Ви консултират за дизайнерските решения, които сте избрали и ще изготвят подробен индивидуален проект, който изцяло да пасне на иновативните Ви идеи и желания!