Метални навеси

Нуждаете се от сигурен начин да се предпазите от суровите климатични условия? Ние Ви предлагаме надежден вариант с огромното разнообразие от метални навеси и козирки. Те са особено подходящи за жилищни и офис сгради, промишлени или търговски обекти или за предпазване на автомобили.

Компанията има дългогодишен опит в проектирането, дизайна, изработката и монтажа на широка гама от метални навеси. Нашите специалисти ще Ви помогнат с избора на най-доброто решение от огромното разнообразие от готови модели, с които разполагаме, а за Вашите специфични нужди и изисквания – ще разработят индивидуален проект с размери, форма, материал и цвят по Ваш избор. Предлагаме прави или извити, едноскатни или двускатни метални навеси. В зависимост от предназначението на козирките и навесите, металната част може да бъде от метални, поцинковани или ковани профили.

За красивия дизайн предлагаме орнаменти от ковано желязо. Ние гарантираме устойчивост, здравина и дълготрайност на конструкциите, но ще се погрижим и за естетическите Ви предпочитания. Ако за Вас орнаментите или детайлите от ковано желязо са неделима част от екстериора, тогава сте попаднали на правилното място.

Вариантите за покривната част на металните навеси също са много. Изпълняваме проекти с първокачествен поликарбонат с различна дебелина и цветове, комбинираме дърво и метал, предлагаме навеси с поцинкована покривна ламарина или битумни керемиди. Доверете се на лидера в бранша!