Метални огради

Металните огради са практични, удобни и не на последно място – естетични. Те носят сигурност и спокойствие в дома или офиса, в промишлените помещения или ваканционната Ви вила. Безспорно металните огради придават елегантен и уникален завършен вид на сградите. Затова ние Ви предлагаме разнообразие от метални огради от качествен материал, с прецизна изработка и доказана дълготрайност.

За нас визията и желанията на клиента са на първо място, затова работим по индивидуални проекти, като съобразяваме и най-малките наглед детайли. Нашите специалисти ще Ви консултират, ще Ви помогнат да изберете най-прецизното решение, а след това ще проектират специално за Вас метална ограда с уникален дизайн, която да пасне на нуждите Ви. Гарантираме Ви бърза и прецизна изработка и съвършен монтаж в удобно за Вас време.

При нас изборът е огромен – предлагаме всякакви размери разнообразни метални огради от кухи профили или плътно желязо, с елементи от ковано желязо, метални огради с елементи от друг материал, например дърво. По поръчка на клиентите изработваме решетки за тераси, парапети за стълбища, решетки за прозорци, врати и декоративни елементи за градината. Развихрете въображението си, защото за нас няма непосилни проекти. Намерете сигурност, комфорт и красота с металните огради на „Силвър Строй“.