Метални решетки за прозорци

Сигурността е първата крачка към спокоен и уравновесен живот. Ние от „Силвър Строй“ Ви предлагаме надеждно, бързо и сигурно решение за Вашия дом, вилна къща, търговско или промишлено помещение. Имаме дългогодишен опит в дизайна, проектирането, изработката и монтажа на метални решетки за прозорци.

Металните решетки са подходящи за прозорци и тераси на ниски етажи или такива с лесен достъп. Предлагаме Ви богат избор за всякакви модели прозорци без значение от размерите. Нашите метални решетки са изработени от висококачествен метал, който гарантира на продукта издръжливост на външни влияния, натиск и атмосферни условия и дълготрайност. Погрижили сме се и за естетическите качества на металните решетки, защото знаем, че корелацията качество – красота е важна за нашите клиенти. Доверете се на нашите специалисти, които ще Ви предложат различни модели с размери и шарка, пасващи най-добре на Вашите нужди и визия за дизайн. Ние Ви предлагаме завършен вид с широка палитра цветове и качествена боя, която ще предпази допълнително металните решетки.

Ще осъществим и най-смелите Ви идеи. Предлагаме Ви метални решетки с възможност за поставяне на вратичка или прозорец за Ваше удобство, както и решетки с различни модификации (например с т.нар. корем). Качественият, бърз и безпроблемен монтаж е от особена важност, затова не се колебайте да ни информирате кое е удобното за Вас време и ние ще се съобразим с натоварения Ви график!