Метални фургони

Металните фургони имат неизброими предимства и затова са предпочитани от големи и малки предприемачи. Новите технологични и инженерни решения правят фургоните сигурни, надеждни и удобни. На първо място те са удобни за преместване и биха могли да се използват за всякаква човешка дейност. Ние от „Силвър Строй“ Ви предлагаме богато разнообразие от метални фургони с множество функционалности, визия и дизайн.

Моделите, с които разполагаме, са мултифункционални – за отпадъци, строителни, жилищни или офис фургони. При нас ще намерите разновидности, подходящи за промишлени производства и гаражни фургони. Ако се нуждаете от изгодно и бързо строителство, търсите по-икономичен и ефективен вариант от традиционното бавно и скъпоструващо изграждане на сгради – при нас ще намерите точното решение.

Предлагаме Ви готови модели за всякаква употреба, а за Вашите специфични нужди и изисквания сме готови да проектираме индивидуализирани модели с всякакви размери – широчина, височина, брой помещения и квадратура. Необходимо Ви е допълнително пространство за офиса, административната сграда, студентски общежития, временни жилищни постройки, кабини за охрана, допълнителни работни места? Това е работещото решение за Вас! Гарантираме сигурна монолитна скелетна конструкция, изработена от висококачествени материали, допълнителна външна облицовка и изолационен материал. Доверете се на дългогодишния ни опит и прецизност към детайлите, защото ние знаем от какво се нуждаете!