Павилиони / Магазини

Имате чудесна идея за стартиране на малък бизнес? Или пък се нуждаете от ефективно решение за разширяване на бизнеса си? Всеки заслужава да следва мечтите си, затова ние от „Силвър Строй“ Ви даряваме с изгодни решения с минимална инвестиция.

Предлагаме Ви огромно разнообразие от павилиони и преместваеми магазини, подходящи за всеки бизнес. Цветарски магазин, кафене, магазин за дрехи или хранителни стоки, павилион за цигари и алкохол, будка за комунални услуги – всичко, от което се нуждаете, се намира при нас.

Нашите магазини са изработени от здрава и качествена метална конструкция, проектирана да издържи всякакви екстремни атмосферни условия. Предлагаме Ви гъвкави решения, съобразени със спецификите на идеята Ви, ниска цена и мобилност, нищожни разходи за поддръжка, за каквито сте си мечтали. Предимство е и лесният демонтаж – при необходимост павилионът или магазинът могат да бъдат лесно преместени на друго място. Вие избирате модел, размери, квадратура и брой модули, а от нас може да очаквате кратки срокове, качествено проектиране, сигурен монтаж. Дългогодишният ни опит Ви дават гаранция, че ще получите това, за което винаги сте си бленували. Дайте тласък на мечтите си и започнете собствен бизнес още утре.