Сглобяеми къщи

Кой в днешно време не си мечтае да притежава сглобяема къща на някое прелестно и красиво местенце, където да отдъхне от тежкия натоварен график? Обичате природата или пък се нуждаете от пълен релакс – нашите сглобяеми къщи са идеален вариант за Вас. Те притежават редица предимства, най-голямото от които, естествено, е ниската цена. Всеки може да си позволи сглобяема къща, като избегне дългото, скъпо, а понякога и некачествено традиционно строителство. Това е бърз вариант, който ще Ви спести усилия, време и пари.

Сглобяеми къщи

Съвременните сглобяеми къщи са лесно преносими, а вариантите за обзавеждане са безкрайни. Всичко зависи от Вашия индивидуален вкус и визия. Те са изработени от модулна метална конструкция, която Ви дава комфорт и надеждност, дори в екстремни атмосферни условия. Сглобяемите къщи са пример за енергоефективност и екологичност.

Сглобяеми къщи за всеки вкус

Това, което обаче ще Ви хареса най-много, е разнообразието от варианти, от които бихте могли да избирате, съобразявайки се с потребностите си. Жилищните конструкции позволяват конфигуриране на различни отделни елементи в един цялостен комплекс, който придава завършеност на постройката. Ние Ви предлагаме да се развихрите, защото всичките Ви идеи могат да бъдат осъществени. Сами избирате модел, размери, разпределение и дизайн, а ние ще се погрижим Вашата сглобяема къща да изглежда точно както желаете!

Проекти

Реализирани обекти

Технология

Срокове и гаранции

Довършителни работи

Цялостно обзавеждане

Цени